پارسی نویس

گیم‌پس ایکس‌باکس یا PS Now پلی‌استیشن؟! کدام سرویس انتخاب بهتری است؟

  • ۰۱:۳۹

همیشه بازی کردن به‌عنوان یکی از بهترین سرگرمی‌ها برای همه سنین محسوب می‌شود، به‌ویژه حالا که تقریبا بخش زیادی از جامعه مجبور به ماندن در خانه هستند و یافتن یک سرگرمی دلچسب می‌تواند همراه خوبی برای لحظه‌های قرنطینه باشد.

از آنجایی که به دلیل نوسانات قیمت ارز خرید بازی‌های کنسولی اورجینال (اکانت‌های غیرهکی) چندان به‌صرفه نیست شاید وقت آن است که به هردو سرویس اشتراکی شناخته شده دنیای گیم یعنی گیم‌پس ایکس‌باکس و PS Now پلی‌استیشن نیم‌نگاهی بیندازیم و‌ بررسی کنیم کدام یک ارزش خرید بالاتر و جذابیت بیشتری برای کاربران دارد.


وقتی صحبت از بازی‌های انحصاری می‌شود، بدون هیچ شک و تردیدی باید سونی و پلی‌استیشن را برنده بی‌چون و چرای رقابت با ایکس‌باکس بدانیم. بهره‌گیری از پتانسیل استودیوهای خلاق و رونمایی از فرنچایزهای محبوب موجب گشته تا دست ردموندی‌ها در نبرد با غول ژاپنی خالی‌تر از همیشه باشد اما آیا در مورد سرویس‌های پرداختی نیز نتیجه همینطور است؟


سونی پی‌اس نو را به‌عنوان یک سرویس اشتراکی پرداخت معرفی کرد که گیمرهای پی‌سی و پلی‌استیشن می‌توانند ماهانه با پرداخت قیمتی معادل ۹.۹۹ دلار از عناوین موجود پلی‌استیشن ۳،۲ و ۴ استفاده کنند.


در ابتدا پی‌اس نو به ارزش ۱۹.۹۹ دلار به فروش می‌رسید که با از راه رسیدن گیم‌پس مایکروسافت و داغ شدن رقابت، سونی تصمیم گرفت علاوه‌بر کاهش قیمت ویژگی‌های رقابتی دیگری را هم به آن اضافه نماید.


باید بیان کرد که ژاپنی‌ها بیشتر روی استریم آنلاین تمرکز نموده‌اند و شاید همین موضوع آنها را کمی عقب‌تر از رقیب دیرینه‌شان قرار می‌دهد زیرا در سرویس گیم‌پس علاوه‌بر قیمتی مشابه شما می‌توانید هر بازی دلخواهی را دانلود و حتی به‌صورت آفلاین اجرا کنید اما دستاورد سونی فقط عناوین خاصی را برای دریافت قرار می‌دهد و همچنین برای تجربه بیش از ۹۰ درصد بازی‌ها حتما باید آنلاین باشید!


با وضع اینترنتی کنونی و با فرض این‌که از مشکلات اینترنتی پلی‌استیشن ۴ آگاه هستید بدون شک این مورد یک امتیاز منفی برای سامورایی‌ها است چراکه تجربه بازی شما به پایداری و سرعت اینترنت گره خورده و احتمالا دفعات زیادی از این‌که چرا فریز‌های ناگهانی در حین بازی دست از سرتان برنمی‌دارند، خودتان را سرزنش کنید.


مورد بعدی که گیم‌پس را خواستنی‌تر از نمونه‌های دیگر می‌کند، عرضه بلافاصله عناوین انحصاری و داشتن محتوای به‌روز است.آیا علاقمندید تازه‌ترین نسخه فورتزا یا گیرز آف وار را با قیمت ۶۰ دلار رایگان بازی کنید؟ جواب شما یک کلمه است گیم‌پس.


باوجود آن‌که سونی بیش از ۸۰۰ بازی را در پی‌اس نو عرضه نموده ولی بازی‌های به‌روز و انحصاری معمولا دیرتر از حد معمول در اختیار گیمرها قرار می‌گیرند (و یا هرگز به این سرویس اضافه نمی‌شوند) این مسئله باعث افزایش درآمد سونی می‌گردد ولی انتظار می‌رود هنگامی‌ که کاربر به‌صورت ماهانه و مداوم هزینه‌ای را می‌پردازد، تمامی بازی‌های عرضه شده را بلافاصله دریافت نماید ولی در حقیقت ژاپنی‌ها در این زمینه با ما هم عقیده نیستند!


مایکروسافت همه عناوین عرضه شده را بلافاصله در سرویس گیم‌پس اضافه می‌کند تا نه تنها تفکر گیمرها را در مورد بازی کردن تغییر دهد بلکه به‌صورت علنی نشان دهد چقدر سخاوتمندتر از سونی بوده و نیازی نیست حتما برای تجربه جدیدترین‌ها هزینه اضافه‌ای خرج کنید. شاید این قابلیت بتواند کم‌تر بودن بازی‌های سرویس مایکروسافت (بیش از ۴۰۰ بازی) را به‌خوبی جبران کند. بالاخره قراردادهای متعدد مایکروسافت با استودیوهای ساخت گیم به ثمر خواهند نشست و کم‌کم گیم‌پس دنیایی از محتوا را پیش روی علاقمندان می‌گذارد.


شاید بد نیست سونی حداقل دستی به سر و گوش پی‌اس نو بکشد، چون هنگام داشتن اشتراک حتی در زمینه تخفیفات فروشگاهی نیز از رقابت با مایکروسافت باز‌می‌ماند. با اشتراک گیم‌پس قادر هستید که بازی‌های مختلف و بسته‌های DLC را به‌صورت تخفیف‌دار و پایین‌تر از ارزش واقعی‌شان خریداری نمایید اما ساکنین سرزمین خورشید این امکان را تنها برای کاربران پلی‌استیشن پلاس درنظر گرفته‌اند.


یکی‌دیگر از موارد مهم در دنیای بازی‌های کنسولی، بخش آنلاین هر گیم بوده که به افراد اجازه می‌دهد تجربه متفاوتی را با دوستان‌شان داشته باشند. هر کاربر ایکس‌باکس میتواند با خرید یک بسته گروهی (اصطلاحا باندل) به نام گیم‌پس آلتیمیت هردو بخش آنلاین و حساب اشتراکی را باهم در اختیار داشته باشد ولی در مورد سونی این ماجرا صدق نمی‌کند. شرکت سونی سرویس‌های مختلف خود را کاملا جداگانه به فروش می‌رساند و برای هرکدام باید هزینه‌ای متمایز از هم پرداخت کنید.
از اختلافات که بگذریم، بد نیست بدانید که هردو سرویس قابلیت اجرای بازی‌های کنسول‌های نسل‌های پیشین را دارند و از رایانه‌های شخصی پشتیبانی می‌کنند. اما باید گفت سرویس گیم‌پس مایکروسافت به طرز قابل توجهی جذاب‌تر بوده و بازی‌ها و امکانات بیشتری را برای گیمرها به ارمغان می‌آورد درحالی‌که پی‌اس‌نو سونی فقط از لحاظ بازه قیمتی قادر است در برابر رقیب دیرینه خود بایستد.


گیم‌پَس ایکس‌باکس یا PS Now پلی‌استیشن؟! کدام سرگرمی بهتری برای دروان قرنطینه خواهد بود؟

در روزهای قرنطینه اگر قصد دارید یکی از سرویس‌های اشتراکی را تهیه کنید، بدون هیچ تردیدی گیم‌پس انتخاب بهتری است و می‌تواند ساعات بیشتری شما را سرگرم کند. شما از کدوم کنسول و سرویس استفاده می‌کنید؟


منبع: آی‌تی‌رسان

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی
تبلیغات متنی

پارسی نویس

©.کپی برداری با ذکر منبع مجاز است
© پارسی نویس ۱۴۰۱ - ۱۳۹۳
قدرت‌گرفته‌ازبلاگ‌بیان؛‌‌
طراحی‌قالب‌ازعرفان؛‌‌ بازطراحی‌ازپارسی‌نویس